World Trade Center

duminică, 19 iulie 2009

Au fost atacurile de la World Trade Center o mare înscenare, o farsă dramatică prin care să se justifice un lung şi sângeros război din Orientul Mijlociu? Este Osama bin Laden răspunzator pentru tragedie sau e doar un ţap ispăşitor? De ce ambele clădiri s-au prăbuşit ca şi cum nu ar fi avut nicio susţinere, cu toate că erau proiectate să reziste la temperaturi de peste 1600 de grade Celsisus?



Articolul “World Trade Center-cronica unui dezastru anunţat” îi invită pe useri să descopere argumente incitante şi originale despre atentatele de la 11 septembrie 2001. Fie că a fost vorba de o conspiraţie, unde celemai importante personaje sunt figuri marcante din lumea musulmană sau personalităţi din lumea politică americană, fie că a fost vorba despre lupta pentru putere rămân încă multe semne de întrebare.

Scenariile despre tragedia Turnurilor Gemene au fost analizate din plin de posturile de radio şi televiziune din toată lumea. Pe Descoperă.ro le puteţi găsi însă numai pe cele mai picante. Faptul că Marvin Bush, fratele fostului preşedinte George W. Bush a fost acţionar al companiei care asigura securitatea clădirilor World Trade Center sau că întregul complex a fost asigurat pentru suma de 6 miliarde de dolari, doar cu 5 săptămâni înaintea atacurilor intră în această categorie.

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"