Area 51 | Zona 51

duminică, 19 iulie 2009


Area 51, cunoscuta si sub numele de Groom Lake este o unitate militara secreta aflata la aproximativ 90 de mile nord de Las Vegas. Numarul se refera la dimensiunea in ari a zonei pe care se afla aceasta baza militara despre care guvernul nu vrea sa discute. Aceasta baza militara a fost aleasa ca locatie pentru testarea avioanelor spion U-2 in anul 1950, atat datorita zonei relativ izolate in care sa afla cat si proximitatii unui camp de aterizare perfect.

Groom Lake este locul in care se testeaza (inainte de a fi facute publice) avioanele construite din bani negrii. Baza militara si imprejurimile acesteia sunt cunoscute si pentru multitudinea de istorioare legate de ozn-uri si diverse teorii ale conspiratiei. In 1989, Bob Lazar pretindea chiar in direct pe un post de televiziune din Las Vegas ca a lucrat cu nave spatiale extraterestre undeva in sudul Area 51, langa lacul Papoose.

Din acea clipa, Area 51 a devenit un simbol cunoscut pentru treburile murdare pe care guvernul american incearca sa le ascunda. Invaluita in mister, Area 51 este una dintre cele mai secrete zone de pe pamant, atat de secrete incat nu este inscrisa pe nici o harta iar guvernul american a incercat intodeauna sa-i nege existenta. Area 51 este centrul povestilor cu OZN-uri. Nenumarati indivizi au declarat ca au observat diverse astfel de nave parsind baza pe timp de noapte. Acestea accelerau cu o viteza incredibila si isi schimbau directia intr-un mod in care nici un alt vehicul terestru nu o poate face. Altii cred ca armata foloseste baza militara pentru a captura si examina extraterestrii pentru a dezvolta noi tehnologii militare. Cativa martori mai mult sau mai putin credibili pretind ca au vazut cu ochii lor sau chiar ca au lucrat cu nave spatiale extratereste. Aceste afirmatii nu au putut fi niciodata verificate datorita faptului ca guvernul nu a premis nicicand intrarea presei in respective zona. Recent Bob Lazar a tinut o conferinta publica in care confirma existenta unei nave spatiale extraterestre in Area 51.

Intamplator Bob Lazar a lucrat o perioada in interiorul Area 51 intr-o echipa ce purta numele de cod S-4 ce avea ca responsabilitate copierea tehnilogiei pe care o cercetau pe o nava cu origine necunoscute. Din pacate Dl Lazar nu a fost nici un moment capabil sa ofere dovezi concludente care sa-i confirme povestea. Area 51 este supranumita si dreamland (taramul de vis) pe frecventa aviatiei. Aceasta a fost construita la inceputul anilor 1950 de CIA pentru testarea programului extra secret U-2. De atunci baza militara a gazduit programe secrete precum F-104, SR-71, F- 117A cu mult inainte ca aceste nave sa fie cunoscute publicului.

Mai nou in zona se fac cercetari asupra navei hipersonice Aurora. In Area 51 lucreaza atat personal militar cat si personal contractat din exterior. Acesti oameni din exterior provin de la firmele Lockheed Martin si EG&G. In mod curent acestia sunt preluati de la aeroportul McCarran cu un anume avion (737) care este pazit si depozitat intr-un hangar aparte . Aceste zboruri sunt inregistrate doar pe frecventa aviatica sub numele de cod JANET. Area 51 este protejata de semne de atentionare, pazite de oameni specializati, elicoptere si senzori terestrii.

Spatiul aerian de deasupra zonei este restrictionat atat pentru civili cat si pentru nave aeriene 24 de ore din 24. Garzi camuflate - denumite Cammo Dudes patruleaza in jeepuri de-a lungul granitelor zonei. Aceleasi granite sunt survolate timp de 24 de ore de elicoptere bine dotate cu armament. Indivizii care intamplator trec granite sunt arestati de catre Cammo Dudes si dati pe mana departamentului de politie din districtul Lincoln. Cei care incalca proprietatea sunt de obicei oameni de televiziu sau fotografi carora li se confisca materialele si care sunt arestati pana platesc o amenda de 600 de dolari.

Singurul loc de unde poti vedea Area 51 fara sa fi arestat este un varf de munte indepartat numit Tikaboo Peak.

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"