maThuSaLLem™ | Stiri

marți, 30 iunie 2009

Joseph Jackson, cel acuzat ani la rand ca a ruinat copilaria megastarului, a stat de vorba cu corespondentul ProTV Carmen Avram.

Momentul ales este unul delicat, pentru ca moartea Regelui Pop scoate la iveala multe adevaruri urate. In goana nebuna pentru averea sa colosala si in absenta artistului, parintii considera ca anturajul l-a macinat si l-a distrus pe rege, in frunte cu faimoasa actrita Liz Taylor.

Dupa conferinta de presa de luni seara, patriarhul clanului Jackson si prietenii cei mai vechi ai familiei s-au retras in restaurantul unui hotel. Serbau poate obtinerea custodiei temporare pentru cei trei copii ai lui Michael. Si probabil puneau la cale o strategie de a reconstitui reputatia megastarului. In aceste imprejurari, corespondentul ProTV Carmen Avram le-a smuls cateva marturisiri bulversante. Au trecut direct la ofensiva.

Rudele incearca astfel sa se apere de acuzatia ca nepasarea lor a permis ca sanatatea lui Michael sa se deterioreze in ultimul hal, iar el sa fie manipulat de cei care ii incurajau excentricitatile.

Se tot zice ca Michael a murit in urma unei supradoze de Demerol. Michael Jackson nu se putea duce la farmacie ori sa-si scrie singur reteta pentru Demerol. Acele slugi din jurul lui i-au adus si l-au indopat cu pastile.Majestic, vechi prieten al familiei Jackson

Un rechizitoriu nesteptat de vehement a avut-o ca tinta pe actrita Liz Taylor, care a facut mare caz de relatia speciala pe care o avea de decenii cu megastarul.

Acuzat fatis ca nu jeleste in vazul lumii, tatal lui Michael Jackson reuseste miraculos sa-si pastreze zambetul pe buze.

In cele din urma a intervenit avocata familiei Jackson, care ne-a rugat sa nu insistam cu intrebarile, pentru ca Joseph Jackson are citeva infarcturi la activ si e tare suparat, desi nu pare.

maThuSaLLem™ | video ( Funny )

  • Arhiva TVR (c)
  • Arhiva interNET

maThuSaLLem™ | Stiri

SI EDINHO LA STEAUA?

Doar cu nume propuse, dar fara o oferta concreta facuta pana acum, Steaua ramane in continuare campioana "promisiunilor" in transferuri. Nimic concret insa pana in acest moment.

Cu Bozovic s-au inteles, spune Gigi Becali, Cesinha cere prea multi bani, Tanase e deja mult prea scump, Tiago e asteptat la antrenamente, dar inca nu se stie daca Steaua ar fi ajuns la un acord de transfer, Pepe Moreno ramane un mare semn de intrebare, din cauza neintelegerilor dintre Steaua si impresarul jucatorului.

Acum, Gazeta Sporturilor scrie ca Steaua s-a reorientat catre un portughez, coleg de nationala cu Cristiano Ronaldo. Edinho de la AEK Atena este dorit de catre stelisti si e caracterizat de un coleg roman de acolo drept "un super atacant, un varf complet." Acestea sunt cuvintele fostului jucator de la Pandurii, Ilie Iordache, despre Edinho.

Portughezul este pe placul lui Bergodi, scrie sursa citata, iar italianul l-a numit deja atacantul ideal pentru Steaua.

Valeriu Argaseala a infirmat transferul lui Edinho: "Nu am avut nicio intentie sa-l transferam pe Edinho"


CINE E EDINHO?

Edinho... sau Arnaldo Edi Lopes da Silva pe numele sau complet, este un portughez de 26 ani nascuti in Aveiro. Are 1.85 m inaltime, poate juca atat varf cat si pe benzile laterale, a fost crescut de Vitoria Setubal si are 3 selectii la nationala Portugaliei, unde a marcat deja un gol.

In 1999 a jucat pentru prima data la seniori, pentru Almada, de unde a plecat in 2002 la Barreirense. In 2003 a ajuns la Braga B, unde a inscris 33 de goluri in 50 de meciuri. A trecut 6 meciuri la Sporting Braga, a fost imprumutat in 2005 la Pacos Ferreira, apoi la Gil Vicente, iar in 2007 a ajuns la Vitoria Setubal, echipa care il crescuse. Imprumutat in 2008 la AEK Atena, grecii au ramas impresionati de atacantul portughez si l-au transferat.

Daca in primul sezon in Grecia a reusit sa inscrie in 11 meciuri, 6 goluri, in ultimul jucat a marcat 7 goluri in 25 de meciuri.

Edinho are un singur trofeu castigat: Cupa Portugaliei in 2007-2008. Cu AEK Atena a pierdut finala Cupei in sezonul proaspat incheiat.

STEAUA L-A LUAT PE RAFAL GRZELAK!

ProSport anunta ca Steaua l-a luat pe mijlocasul polonez Rafał Grzelak de 27 ani de la Skoda Xanthi. El a mai jucat la MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogoń Szczecin si Boavista Porto, a facut deja vizita medicala si urmeaza sa se deplaseze catre Austria, in cantonamentul Stelei!


Valeriu Argaseala, presedinte Steaua:
"Rafal este un polonez care joaca pe postul de mijlocas stanga, unde noi trebuia sa ne intarim pentru ca aveam ceva probleme. E un stangaci care a venit pentru un an la noi sub forma de imprumut, iar la finalul acestei intelegeri vom avea optiune de cumparare. Ce pot sa mai spun este ca salariul sau nu depaseste 120.000 de euro", a spus Argaseala pentru gspTV.

CUM A FOST DESCOPERIT DE STEAUA

Steaua a renuntat la varianta DVD-urilor pentru un transfer si a pus un om sa il urmareasca pe polonezul Rafal Grzelak.

Valeriu Argaseala a explicat cum l-a descoperit Steaua pe acest jucator:
"El a fost urmarit in Grecia de o persoana cu care colaboram. Persoana din Grecia ne-a transmis apoi meciurile, am avut relatii de la Golanski si de la antrenorii cu care a lucrat si cu selectionerul Poloniei. E un jucator cu un caracter foarte puternic. Nu a costat mult pentru ca discutiile le aveam de mai multa vreme. Am avut discutii si cu clubul si am ajuns la o solutie destul de buna pentru Steaua.", a spus Argaseala la SPECIAL pe Sport.ro si www.sport.ro

CARE SUNT DEFECTELE LUI GRZELAK!

"E un jucator de forta, cu centrari bune, foarte tehnic! Cred ca singura lui deficienta este conditia lui fizica. Nu are ritm continuu in joc! Apare foarte mult si foarte bine in prima repriza si la inceputul reprizei a doua. E un jucator foarte experimentat. Este un jucator de rang superior! Steaua a facut o afacere buna, pentru ca este un jucator complet. Apare si la sut, face intrari individuale in interior, lucreaza bine. Este un jucator constiincios la antrenament. Nu se accidenteaza usor.", a declarat pentru Sport.ro si www.sport.ro, fostul sau antrenor de la Skoda Xanthi, Ioannis Matzourakis.

ORA 14:00 GRZELAK A SOSIT IN ROMANIA

Polonezul Grzelak a sosit in Romania in jurul orei 14:00. El a fost asteptat la aeroport de un oficial al Stelei, care l-a condus catre stadionul Ghencea, unde trebuie sa semneze contractul.

Grzelak a fost imprumutat la Steaua pentru un an si jumatate, iar la sosire, desi nu avea voie sa dea declaratii, a spus: "Sunt prieten bun cu Golanski si m-am consultat cu el inainte de a decide sa vin la Steaua"

maThuSaLLem™ | Stiri

Absolvenţii claselor a XII-a, care au promovat probele orale din cadrul examenului de bacalaureat, vor susţine, astăzi, proba scrisă obligatorie a profilului, respectiv matematică, pentru cei care au terminat profilul real, şi istorie sau geografie, pentru ceilalţi.


Subiectele sunt cunoscute, ele fiind postate pe site-ul ministerului încă din martie. Au fost pregătite 300 de subiecte, dintre care vor fi extrase trei.

La istorie şi geografie nu au fost pregătite numai subiecte referitoare la România, ci şi din geografia şi istoria altor state membre UE. La geografie, subiectele conţin hărţi sau grafice, iar la istorie, diferite citate.

Elevii vor intra în sălile de examen între orele 7.30 şi 8.30, fără niciun fel de manuale sau lucrări, dar nici cu telefoane mobile sau alte dispozitive electronice de comunicare. Ei vor putea ieşi din sală numai după o oră şi jumătate de la distribuirea subiectelor, acestea urmând să fie strict secrete până după finalizarea examenului.

"Conform deciziei Comisiei Naţionale pentru Bacalaureat, extragerea variantelor de itemi, în vederea stabilirea variantei finale de subiect pentru probele scrise din sesiunea iunie-iulie 2009, nu are caracter public. Comunicarea acestora va avea loc dupa încheierea fiecarei probe scrise în parte", precizează ministerul.

Examenul va continua în zilele de 1 şi 2 iulie, iar rezultatele vor fi afişate pe 5 iulie. Eventualele contestaţii vor putea fi depuse tot pe 5 iulie, iar rezultatele finale, care vor lua în calcul şi contestaţiile, vor fi afişate pe 9 iulie.

bancul zilei

Profesoara la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor?

Bula sare si raspunde : - Un camion de pompieri !?!

- Nu, zice profesoara , dar imi place cum gindesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara.

Apoi Bula zice:
- Am si eu o intrebare...Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura???
- Bula !!!... noi nu vorbim asa aici !!!

La care Bula zice: - Periuta de dinti !!!. dar imi place cum ganditi !

www.mathusallem.com

"