maThuSaLLem™ | Stiri

marți, 30 iunie 2009

SI EDINHO LA STEAUA?

Doar cu nume propuse, dar fara o oferta concreta facuta pana acum, Steaua ramane in continuare campioana "promisiunilor" in transferuri. Nimic concret insa pana in acest moment.

Cu Bozovic s-au inteles, spune Gigi Becali, Cesinha cere prea multi bani, Tanase e deja mult prea scump, Tiago e asteptat la antrenamente, dar inca nu se stie daca Steaua ar fi ajuns la un acord de transfer, Pepe Moreno ramane un mare semn de intrebare, din cauza neintelegerilor dintre Steaua si impresarul jucatorului.

Acum, Gazeta Sporturilor scrie ca Steaua s-a reorientat catre un portughez, coleg de nationala cu Cristiano Ronaldo. Edinho de la AEK Atena este dorit de catre stelisti si e caracterizat de un coleg roman de acolo drept "un super atacant, un varf complet." Acestea sunt cuvintele fostului jucator de la Pandurii, Ilie Iordache, despre Edinho.

Portughezul este pe placul lui Bergodi, scrie sursa citata, iar italianul l-a numit deja atacantul ideal pentru Steaua.

Valeriu Argaseala a infirmat transferul lui Edinho: "Nu am avut nicio intentie sa-l transferam pe Edinho"


CINE E EDINHO?

Edinho... sau Arnaldo Edi Lopes da Silva pe numele sau complet, este un portughez de 26 ani nascuti in Aveiro. Are 1.85 m inaltime, poate juca atat varf cat si pe benzile laterale, a fost crescut de Vitoria Setubal si are 3 selectii la nationala Portugaliei, unde a marcat deja un gol.

In 1999 a jucat pentru prima data la seniori, pentru Almada, de unde a plecat in 2002 la Barreirense. In 2003 a ajuns la Braga B, unde a inscris 33 de goluri in 50 de meciuri. A trecut 6 meciuri la Sporting Braga, a fost imprumutat in 2005 la Pacos Ferreira, apoi la Gil Vicente, iar in 2007 a ajuns la Vitoria Setubal, echipa care il crescuse. Imprumutat in 2008 la AEK Atena, grecii au ramas impresionati de atacantul portughez si l-au transferat.

Daca in primul sezon in Grecia a reusit sa inscrie in 11 meciuri, 6 goluri, in ultimul jucat a marcat 7 goluri in 25 de meciuri.

Edinho are un singur trofeu castigat: Cupa Portugaliei in 2007-2008. Cu AEK Atena a pierdut finala Cupei in sezonul proaspat incheiat.

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"