S-a mai stins o STEA ! 9.august.1958-25.iunie.2009

vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa, unde a murit la ora 02.26 pm (ora LA-ului).


12:39 Tarak Ben Ammar, fost manager al lui Michael Jackson, i-a calificat, vineri, drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat, in opinia sa, de faptul ca starul american era un "ipohondru" care "se indopa" cu medicamente, potrivit postului de radio francez Europe 1.

10:49 Daily Mail: Dependenta de medicamente l-a distrus! Rudele cantaretului se asteptau la acest final. Michael Jackson devenise dependent de medicamente cu mult timp in urma, iar stresul cauzat de cele 50 de concerte ce urmau sa se desfasoare la Londra, l-ar fi determinat sa-si mareasca doza de medicamentatie ceea ce i-a fost fatal.

10:00 The Sun: Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze.

07:40 Mama cantaretului si cei trei copii ai sai s-au grabit sa ajunga la spital si, potrivit surselor din cadrul spitalului, cantaretul si-a dat ultima suflare avandu-i alaturi pe cei dragi. Un purtator de cuvant al familiei Jackson a declarat ca familia trece prin momente cumplite si este devastata.

07:37 Un avocat al familiei a declarat ca Michael Jackson lua medicamente pentru a fi in forma in vara aceasta, la concertele din Londra si ca decesul sau nu este deloc surprinzator. Se pare ca abuzul de pastile l-a insotit pe regele muzicii pop in ultimii ani, pe drumul distructiv pe care pornise.

03:07 Moartea sa este comparata cu cea a lui Elvis.

03.05 "Michael Jackson a facut cultura sa accepte o persoana de culoare", a declarat pastorul Al Sharptop.

03.00 Lt. Fred Corral de la The Los Angeles County Coroner's Office a declarat ca autopsia va fi efectuata astazi, iar rezultatele sunt asteptate in cel mult o zi

02:30 Familia lui Michael a ajuns la spital.

02:29 Potrivit purtatorului de cuvant al Centrului Medical UCLA din Los Angeles, artistul a ajuns la spital in coma profunda.

02:25 Sute de admiratori s-au adunat in fata spitalului UCLA.

02:20 CNN, care citeaza un medic legist, anunta ca artistul a incetat din viata.

02:16 Los Angeles Times, BBC, New York Times si Associated Press au confirmat pana acum moartea regelui pop.

Potrivit Los Angeles Times, artistul nu mai respira atunci cand paramedicii au sosit la resedinta sa din Los Angeles. Im ambulanta, Jackson a fost resuscitat. Potrivit unuia dintre fratii sai, Michael s-a prabusit in locuinta sa, iar cand cadrele medicale au ajuns la el nu mai respira.

Jackson avea programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010.

Artistul a locuit in ultimele doua luni in Los Angeles, unde a facut repetitii si s-a pregatit pentru show-urile mult asteptate de fani.

Michael Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Supra-numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson.

A debutat in cariera muzicala de la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si a inceput cariera solo in 1971 in timp ce era inca un membru al grupului.

A fost una dintre putinele vedete introduse in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori, a primit 13 Premii Grammy.

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"