maThuSaLLem™ | Poze

duminică, 28 iunie 2009






























download picture : Carmine Bee-Eaters















download picture : Sunken Tugboat















download picture : Titanic Prow















download picture : Table Coral

maThuSaLLem™ | video

Dj. Andi feat Stella - Freedom

maThuSaLLem™ | Stiri

Anchetă în desfăşurare pentru descoperirea cauzelor producerii incendiului de lângă Biserica Armenească

Ancheta privind cauzele care au dus la producerea incendiului de vineri seară, de la o clădire de birouri din apropierea Bisericii Armeneşti din Capitală, este în plină desfăşurare. Mai mulţi lucrători din cadrul Poliţiei, Inspectoratului de Stat în Construcţii, Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2 dar şi inspectori de la Primăria de sector s-au deplasat sâmbătă la faţa locului pentru a aduna probe.

Pompierii au făcut verificări amănunţite ale clădirii deoarece, deşi incendiul a fost stins încă de vineri noapte, exista încă riscul ca clădirea să se prăbuşească. Reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii susţin că structura de rezistenţă a clădirii nu a fost afectată, deoarece temperatura nu a fost suficient de mare.

Echipa de specialişti încearcă în acelaşi timp să evalueze şi valoarea pagubelor provocate de flăcări.

Mai multe birouri din clădirea care a luat foc vineri seară au fost mistuite de flăcări, iar faţada a fost distrusă.

maThuSaLLem™ | Stiri

Un bloc din Shanghai a căzut pe o parte, ca un copac



maThuSaLLem™ | video ( punK - rocK )

Simple Plan - When I'm Gone
Good Charlotte - Dance Floor Anthem
Metro Station - Control

maThuSaLLem™ | Stiri

Jay-Z vrea o lansare pe 11 Septembrie


Jay-Z vrea sa lanseze viitorul sau album chiar pe 11 septembrie, data la care Statele Unite comemoreaza tragedia de acum aproape 8 ani. Artistul a spus ca va aduce un omagiu victimelor atentatelor din 2001, prin muzica de pe albumul sau.

Totusi, prima piesa care a aparut pe internet, nu face nici o referire la evenimentele din septembrie 2001, ci este o luare de pozitie a lui Jay-Z impotriva unei tehnici foarte utilizate in productia muzicala din ultimii ani, numita auto-tune.

Piesa se cheama D.O.A. (Death Of Auto-Tune) si se pare ca va face parte din viitorul album semnat Jay-Z, al carui titlu provizoriu este The Blueprint 3.

Ce este interesant este ca tehnica auto-tune, prin care vocea unui artist poate fi facuta foarte simplu sa sune altfel decat in realitate, a fost popularizata prin muzica sa de Kanye West, care este chiar producatorul albumului lui Jay-Z.

Piesa D.O.A. (Death Of Auto-Tune) a scapat pe internet fara permisiunea artistului si exista o mare posibilitate ca ea sa nu mai faca parte din varianta finala a albumului, dar deocamdata este tot ce au fanii lui Jay-Z la dispozitie pentru a-si da seama de cum va arata noul album al idolului lor.

Se pare ca in linia melodica exista fragmente din piesa In The Space semnata Jancko Nilovic si Dave Sucky, iar mesajul este clar anti-tehnologie.

Daca totul merge asa cum isi doreste Jay-Z, vom sti mai multe pe 11 Septembrie 2009.


Sursa: Orange in parteneriat cu maThuSaLLem

maThuSaLLem™ | Stiri


Blink-182 in turneu


Spre incantarea fanilor genului punk, Travis Barker, Tom Delonge si Mark Hoppus, mai conoscuti sub numele de blink-182, una dintre cele mai mari trupe punk ale ultimilor ani, au anuntat recent ca se vor reface formatia care i-a consacrat.

Cu aceeasi ocazie ei au confirmat un turneu-monstru in aceasta vara, un turneu care va aduce in spectacol o multime de trupe foarte bune, dar si preturi foarte mici la bilete. Turneul este produs de Live Nation si va debuta pe 24 iulie in Las Vegas, urmand sa se incheie pe 3 octombrie in Atlantic City.

Pe langa blink-182, trupa principala a turneului, in concerte vor mai aparea nume ca Fall Out Boy, Weezer, Panic At The Disco, The All-American Rejects, Taking Back Sunday, Chester French si Asher Roth. Baietii de la blink-182 au ales personal trupele cu care vor merge in turneu, cu cei mai multi artisti fiind deja prieteni.

Cu mai mult de 20 de milioane de albume vandute in intreaga lume, blink-182 este considerata una dintre cele mai bune trupe punk rock a tuturor timpurilor. Trupa s-a format in San Diego in 1993, inregistrand un succes constant la nivel international pana la despartirea din 2004. Desi toti componentii s-au descurcat foarte bine si in carierele solo, soarta, asa cum chiar ei declara, i-a adus din nou impreuna. Acum, dupa cinci ani de pauza, ei sunt hotarati sa arate fanilor ca sunt mai creativi si mai hotarati ca niciodata si ca vor realiza cel mai bun show rock al verii.

Pete Wentz, frontman-ul Fall Out Boy a declarat despre blink-182: "Inca de cand am ascultat pentru prima data Dude Ranch, am stiut ca vreau sa-i intalnesc pe baieti. Ei spun si fac tot ceea ce imi doresc la randul meu sa spun si sa fac, doar ca in moduri mult mai amuzante si inteligente. Sa am sansa sa fiu alaturi de ei intr-un turneu a fost intotdeauna un vis pentru mine si trupa mea. Ne gandeam ca nu vom avea niciodata aceasta sansa, pentru ca trupa se destramase. Este un lucru foarte bun pentru muzica faptul ca blink-182 fac din nou zgomot si sunt foarte fericit ca voi putea sa vad totul de foarte indeaproape."

Datele complete ale concertelor blink-182 sunt urmatoarele:

blink-182 Tour Schedule

7/24 - Las Vegas, NV - The Joint
7/28 - Vancouver, BC - GM Place
7/30 - Calgary, AB - Saddledome
7/31 - Edmonton, AB - Rexall Place
8/2 - Winnipeg, MB - MTS Centre
8/4 - Milwaukee, WI - Marcus Amphitheater
8/6 - Boston, MA - Comcast Center
8/7 - Quebec City, QC - Colisee Pepsi
8/8 - Montreal, QC - Bell Centre
8/12 - Hershey, PA - The Star Pavilion
8/13 - Cincinnati, OH - Riverbend Music Center
8/14 - Pittsburgh, PA - Post Gazette Pavilion
8/15 - Chicago, IL - First Midwest Bank Amphitheatre
8/16 - Omaha, NE - Westfair Amphitheater
8/18 - Minneapolis, MN - Xcel Energy Center
8/20 - Indianapolis, IN - Verizon Wireless Amphitheater
8/21 - Buffalo, NY - Darien Lakes Performing Arts Center
8/22 - Detroit, MI - DTE Energy Music Theatre
8/23 - Toronto, ON - Molson Amphitheater
8/25 - Holmdel, NJ - PNC Bank Arts Center
8/27 - Saratoga, NY - Saratoga Performing Arts Center
8/28 - Camden, NJ - Susquehanna Bank Center
8/29 - Hartford, CT - New England Dodge Music Center
8/30 - Washington DC - TBD
8/31 - Wantagh, NY - Nikon Theater at Jones Beach
9/2 - Cleveland, OH - Blossom Music Center
9/3 - St. Louis, MO - Verizon Wireless Amphitheater
9/4 - Kansas City, KS - Capitol Federal Park at Sandstone
9/6 - Denver, CO - Fiddlers Green Amphitheater
9/7 - Salt Lake City, UT - David O. McKay Events Center
9/10 - Seattle, WA - White River Amphitheater
9/12 - Sacramento, CA - Sleep Train Amphitheater
9/13 - San Francisco, CA - Shoreline Amphitheater
9/14 - Santa Barbara, CA - Santa Barbara Bowl
9/16 - San Diego, CA - Cricket Wireless Amphitheater
9/17 - Irvine, CA - Verizon Wireless Amphitheater
9/19 - Phoenix, AZ - Tempe Beach Park
9/21 - Albuquerque, NM - Journal Pavilion
9/24 - Houston, TX - Cynthia Woods Mitchell Pavilion
9/26 - West Palm Beach, FL - Cruzan Amphitheater
9/27 - Tampa, FL - Ford Amphitheater
9/29 - Atlanta, GA - Lakewood Amphitheater
10/1 - Charlotte, NC - Verizon Wireless Amphitheater
10/2 - Virginia Beach, VA - Verizon Wireless Amphitheater
10/3 - Atlantic City, NJ - Borgata Events Center

Ani Lorak - Solnce

Celebrities

Ani Lorak


Ani Lorak (Ukrainian: Ані Лорак) (Karolina Myroslavivna Kuiek, Ukrainian: Кароліна Мирославівна Куєк, alternate transliterations of the last name: Kuyek, Kuek, born 27 September 1978, Kitsman, Ukrainian SSR, Soviet Union) is a Ukrainian pop singer.

She appeared to be a strong front-runner to represent Ukraine at the Eurovision Song Contest on two occasions, but ultimately failed to be selected. Her narrow defeat in the 2005 national pre-selection competition was particularly controversial, given that the winners GreenJolly had, unlike her, not had to qualify for the final by winning one of the fifteen preliminary heats.

Lorak represented Ukraine at the 2008 Eurovision Song Contest with the song Shady Lady and came in 2nd place being defeated by Dima Bilan from Russia.[1][2] She came second in the «Press Award Eurovision Song Contest»[3]and won the «Artistic Award» for her performance.[4]


Biography


Karolina developed the desire to become a singer as early as the age of four. Karolina often performed at various school vocal competitions. In 1992, she took part in the popular contest 'Pervotsvit' and was the winner. It was here where she met her ex-producer Yuriy Falyosa. As a result, at the age of 14 she signed her first professional contract.

Karolina became known as Ani Lorak in March 1995 when she took part in a contest at the television program "Morning Star" in Moscow, Russia. There was a Russian singer with the same name already enrolled in that competition. In order to save the situation, Karolina had to invent a stage name. Ani Lorak is the nameKarolina read backwards.

Ani Lorak moved to Kiev in 1995. By that time her name was well known in Ukrainian show business. She became even more popular after winning the "Big Apple Music 1996 Competition" in New York, U.S.. She became "Discovery of the Year" at the popular Ukrainian festival "Tavria Games" in 1996. The same year she released her first album "I Want to Fly".

1997 was a year full of hard work for Ani, as she continued recording new songs. Her two videos "The Model" and "My God" were filmed and the latter became a soundtrack to the movie "The Right to Choose".

In the spring of 1998 her new video "I will be back" was shot and in December Lorak's second album "I will be back" was released. Mastering of this album took place in New York. Simultaneously her two music videos "Oh my love" and "A Stranger's City" were filmed to accompany her new album.

At the outset of 1999 she started extensive touring, performing in the US, France, Germany, Hungary, and her concerts took place in every major city of Ukraine. In 1999 she earned the title of the Honored Artist of Ukraine (Zasluzhena Artystka Ukrayiny).

In the spring of 2000 Ani Lorak recorded the soundtrack for an advert for the Chocolate "Korona" at the London studio "Astoria". Here, the singer met Britishcomposers Burrie Guard and Josh Phillips. Also, in London Lorak recorded new songs.

In 2004-2005 Ani Lorak was a UN Good Will Ambassador in Ukraine for HIV/AIDS.

In 2008, she was chosen to be the Ukrainian singer in the 2008 Eurovision Song Contest, singing the song Shady Lady in the second semi final on May 22, 2008.


Eurovision


2005

In 2005, Ani Lorak made her first attempt to perform at the Eurovision Song Contest and was virtually certain to sing the home country's entry in Kiev, but finallyGreenjolly with Razom Nas Bahato, Nas Ne Podolaty won, Ani getting the second place with the song Smile.

2008

Having come close to singing the home country's entry in 2005, when Ukraine staged the Eurovision Song Contest, Ukrainian television NTU announced in late December that Ani Lorak, one of the country's most successful singers would represent the country at Eurovision in Belgrade and that the public and a jury would choose the song. On February 23, Ani performed five potential entries, in a special show and the winner, chosen by both the public and by the jury was "Shady Lady",[5] written by Russian songwriter Philip Kirkorov.

She also recorded a Russian version of her Eurovision song "Shady Lady" with the title "S neba v nebo". Ani had visited other countries to present her song, like Malta, Russia, Bulgaria, Spain and Germany.

At the 2008 Eurovision Song Contest in Belgrade, she sang the song "Shady Lady" in the second semi final on May 22, 2008 winning a place in the final. She then went on to second place in the final being defeated by Dima Bilan. She was awarded a prize for being the Best Artist at the contest from the media.

The Italian designer Roberto Cavalli designed the dress of Ani Lorak in the festival, a dress made with Swarovski Diamonds, and her choreography is made by Fokas Evangelinos who designed the stage show for the entry and also arranged the stage shows of Greece 2005, Russia 2006 and Belarus 2007.

maThuSaLLem™ | Stiri

Michael Jackson traieste! Are 14 ani si locuieste in comuna Liesti, Galati


Pe numele sau complet Michael Jackson Stanescu, baiatul se declara fan infocat al artistului pop si regreta alaturi de lumea intreaga moartea acestuia.

Michael Jackson din Liesti are 14 ani si merge la scoala in clasa a sasea.

Parintii i-au ales acest nume dupa ce au vazut la televizor iuresul creat de Regele Pop atunci cand a venit pentru prima oara in Romania.

Ar fi vrut, spun ei, ca baiatul lor sa aiba ceva din succesul artistului american. Adolescentului i-ar fi placut sa stie mai multe despre legenda pop al carei nume il poarta, insa de cativa ani incoace familia lui nu-si mai permite sa plateasca factura la curentul electric si televizorul nu functioneaza. A aflat de la ceilalti copii, cu durere in suflet, de moartea adevaratului Michael Jackson.

Avea parul ala mare, lung. Mi-a placut pana la Dumnezeu. Si i-am zis asa sotiei: Ma, daca o sa ne ajute Dumnezeu sa avem vreun copil baiat asa ii punem numele: Michael Jackson.Ioan Stanescu, tatal lui Michael Jackson

Parintii lui Michael Jackson din Liesti l-au placut pe artist de cum l-au vazut prima oara la televizor.

Copilul este mandru nevoie mare si se lauda cu un certificat de nastere unic in Romania.

Michael Jackson Stanescu promite ca se va stradui sa invete cat mai bine la scoala si va lua in serios lectiile de muzica. Asa poate ii va calca pe urme marelui Michael Jackson.

bancul zilei


Un tip intra intr-un bar tinand in mana un cacat imens si zice:
- Fiti atenti in ce era sa calc!

www.mathusallem.com

"