Cristiano Bergodi, idei noi la Steaua: Jucatorii trebuie sa vorbeasca cat mai mult si in romana!

vineri, 26 iunie 2009

Bergodi a condus primul antrenament al Stelei. Departe de ochii patronului, in Austria. Bergodi le-a cerut stelistilor sa vorbeasca mult si obligatoriu in ... romana ! Ca s-o invete si el mai bine.


Vorba dulce, mult aduce... e proverbul romanesc pe care se bazeaza Bergodi. Italianul le-a cerut fotbalistilor sa vorbeasca mult la antrenamente si mai ales la meciuri. Si neaparat in romana. Bergodi s-a bagat si el la joc la primul antrenament din Austria.

Zapata si Tatarusanu s-au antrenat impreuna si sunt deja buni prieteni - chiar daca se lupta pentru poarta Stelei.
"Nu sunt titular. Poate e mai bine ca am ajuns acum la Steaua, pentru ca n-am avut un sezon prea bun la Bistrita" e sincer Tatarusanu - pe care Becali l-a anuntat titular, pentru ca a costat mai mult ca Zapata.

bancul zilei



UN MARINAR BALBAIT ESTE PUS PE CATARG SUS PENTRU AI ANUNTA PE RECUPERATORI CAND VEDE O COMOARA.
PRIMA ZI: re re re re re re re re re recuperatorii
Iar recuperatorii sar toti in apa si i-au comoara.
A DOUA ZI: re re re re re re re re recuperatorii
Iar recuperatorii sar repede in apa si i-au comoara
A TREIA ZI: re re re re, atunci sar toti in apa dar balbaitul continua re re re rechinii baa.

Reclame reusite -partea 3-

Reclame reusite -partea 2-

Reclame reusite -partea 1-

Date care au marcat viaţa lui Michael Jackson

Cântăreţul Michael Jackson, care a murit joi la vârsta de 50 de ani, a avut o viaţă şi o carieră marcate de o multitudine de evenimente, care i-au adus titulatura de "regele popului", dar au făcut din el, în acelaşi timp, o figură controversată, cu o viaţă particulară presărată de scandaluri.



AFP prezintă marile date ce au definit viaţa lui Michael Jackson:
- 29 august 1958: se naşte la Gary, în statul Indiana, din nordul SUA
- 1962-1964: Joe Jackson, tatăl, împreună cu cei cinci băieţi ai săi - Jackie, Jermaine, Tito, Marlon şi Michael - lansează Jackson's Five.

- 1969: primul hit, la 11 ani, cu Jackson Five's -"I want you back". Contract cu Motown, celebra firmă din Detroit.

- 1970: se lansează în cariera solo, în paralel cu cea alături de Jackson Five's.

- 1979: scoate albumul "Off The Wall", produs de Quincy Jones, şi are 11 milioane de exemplare vândute.

- 1982: albumul "Thriller" se vinde în peste 41 de milioane de exemplare şi face din el una dintre cele mai mari vedete pop din anii '80.

- 1984: cântăreţul şi dansatorul se arde la faţă în timpul turnării unui clip publicitar pentru Pepsi.

- 1985: cumpără pentru 47,5 milioane de dolari societatea ATV Music Company care deţine drepturile pentru cântecele lui John Lennon şi Paul McCartney.

- 1987: albumul "Bad" se vinde în peste 20 de milioane de exemplare.

- 1988: publică autobiografia "Moonwalk".

- 1990: este văzut pentru prima dată purtând o mască chirurgicală în public.

- 1991: albumul "Dangerous", 21 de milioane de exemplare vândute.

- 1993: primul proces în care este acuzat că a sedus şi abuzat un băiat în vârstă de 13 ani. Are prima intervenţie televizată din ultimii 14 ani în care dezminte că doarme într-o cameră cu oxigen şi afirmă că depigmentarea pielii sale este cauzată de o boală, vitiligo, ce provoacă decolorări cutanate.

- 1994: se suspendă urmărirea penală pentru atentat la pudoare după un acord cu reclamanţii şi plata a peste 20 de milioane de dolari. Se căsătoreşte cu Lisa Marie Presley, fiica în vârstă de 26 de ani a regelui rock, Elvis.

- 1996: divorţează. Se căsătoreşte a doua oară cu Deborah Rowe, infirmiera în vârstă de 37 de ani a dermatologului său.

- 1997: soţia sa dă naştere primului lor fiu, Prince Michael Jr.

- 1998: se naşte fiica sa, Paris Michael Katherine.

- 1999: divorţează din nou. Michael Jackson obţine custodia copiilor.

- 2001: albumul "Invincible" se vinde în 2,1 milioane de exemplare.

- 2002: se naşte al treilea copil al său, Prince Michael II, cu o mamă surogat necunoscută. Michael îşi face copilul celebru ţinîndu-l în gol, sub ochii presei, de la înălţimea ferestrei unui hotel din Berlin. Creează astfel o aprinsă polemică.

- 2003: difuzarea, în februarie, a documentarului "Living with Michael Jackson" (Trăind cu Michael Jackson) în care starul declară că nu are nicio problemă în a dormi cu copiii săi. În film apare un băieţel în vârstă de 13 ani, care va intenta o acţiune în justiţie contra starului, povestind cum adesea a petrecut noaptea împreună cu fratele său în camera lui Michael.

La 18 noiembrie, după trei luni de anchetă, poliţia întreprinde o vastă percheziţie la Neverland, ranch-ul starului. La 20 noiembrie, Jackson se predă poliţiei şi este arestat. Petrece ceva mai mult de o oră în detenţie, apoi este eliberat pe cauţiune. La 18 decembrie este pus sub acuzare oficial pentru agresiune sexuală.

- 2004: la 16 ianuarie, Jackson pledează nevinovat în prima sa apariţie în faţa justiţiei, transformată într-un mare spectacol mediatic.

- 2005: procesul începe la 31 ianuarie. În iunie, este achitat.
Părăseşte California pentru a locui, între altele, în Bahrain, în Golf, apoi în Europa şi Las Vegas.

- 2006: la 16 noiembrie urmă pe scenă la Londra pentru prima oară după nouă ani cu ocazia World Music Awards. Pleacă în huiduielile mulţimii, după ce nu a putut cânta decât câteva versuri din "We Are The World"
- 2009: se reinstalează în California, în ianuarie.

La 5 martie anunţă la Londra o serie de concerte pentru luna iulie, în capitala Marii Britanii, confirmându-şi marea întoarcere pe scenă.

La 25 iunie, moartea sa, în urma unui stop cardiac, este anunţată de mass-media din SUA.

Iliescu: Michael Jackson era un om cu o inocenţă specifică copilăriei

L-a cunoscut pe Michael Jackson în 1992 şi spune că artistul era un om deschis şi cu o inocenţă specifică doar copilăriei. Sunt amintirile lui Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, căruia îi pare rău că ultimii ani din viaţa marelui cântăreţ au fost umilitori pentru acesta.



"Era figura cea mai populară în lume, un om cu o inocenţă specifică copilăriei, adolescenţei. A fost dotat cu un talent extraordinar şi care cucerise inimile, sufletele şi simpatia tuturor iubitorilor muzicii", a spus fostul preşedinte Ion Iliescu.

Venirea lui Michael Jackson în România a fost un eveniment. "M-am întâlnit cu el la casa de copii de lângă Arcul de Triumf şi am văzut ce bine se simte în lumea copilăriei, în mijlocul copiilor", a mai povestit Ion Iliescu.

Moartea lui Michael înseamnă "o pierdere a unuia dintre oamenii cei mai îndrăgiţi".

Vedete din întreaga lume regretă moartea lui Michael Jackson

Moartea lui Michael Jackson a îndoliat lumea întreagă. Prieteni, muzicieni, celebrităţi şi fani, de pe toate meridianele s-au simţit copleşiţi în urma dispariţiei celui care a fost regele muzicii pop.



Contactată la telefon de jurnaliştii de la CNN, actriţa Elizabeth Taylor, care a fost o prietenă apropiată a lui Michael Jackson, a refuzat, din cauza tristeţii, să facă orice fel de declaraţie.

Nu mă mai pot opri din plâns după ce am aflat trista veste", scrie
Madonna, născută cu doar câteva săptămâni înainte de Michael Jackson. "L-am admirat întotdeauna pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre oamenii ei foarte mari, dar muzica sa va trăi pentru totdeauna. Transmit toate condoleanţele mele celor trei copii şi celorlalţi membri ai familiei. Dumnezeu să vă binecuvânteze", spune vedeta într-un comunicat citat de ediţia online a săptămânalului People.

Cher s-a declarat şocată de decesul brusc al "Regelui pop" Michael Jackson: "Am un milion de reacţii, la care nu m-aş fi aşteptat. A fost un cântăreţ mare, Dumnezeu îţi dă anumite daruri şi acest copil a fost un copil minunat, înzestrat cu multe daruri. Putea să cânte ca nimeni altul şi putea să comunice cu toţi oamenii".

De asemenea, cântăreaţa Celine Dion s-a declarat bulversată: "Sunt în stare de şoc. Sunt copleşită de această tragedie. Michael Jackson a fost dintotdeauna un idol pentru mine. A fost unic, un geniu. E ca atunci când Kennedy a murit sau când Elvis a murit. Condoleanţele mele familiei sale. Este o pierdere imensă".

Legendarul Quincy Jones, care a produs albumele de succes "Thriller", "Off The Wall" şi "BAD", a anunţat că este în stare de şoc: "L-am pierdut pe fratele meu mai mic şi o parte din sufletul meu a murit odată cu el."

Britney Spears s-a alăturat celebrităţilor care plâng dispariţia Regelui muzicii pop. Cântăreaţa americană a declarat pe contul ei de pe Twitter: "A fost un om minunat şi ne va lipsi tuturor".

Fosta soţie a lui Michael Jackson, Lisa Marie Presley, a declarat că are inima frântă după decesul acestuia şi că îşi face griji pentru copiii megastarului: "Sunt foarte tristă şi confuză. Am inima frântă pentru copiii lui, care ştiu că au însemnat totul pentru el şi pentru familia sa. Este o pierdere atât de mare, la toate nivelurile", a declarat, cu tristeţe, Lisa Marie Presley.

Steven Spielberg, care a regizat "ET", unul dintre filmele favorite ale lui Jackson, a declarat pentru Entertainment Weekly că, aşa cum nu va mai exista niciodată un Fred Astaire, un Chuck Berry sau un Elvis Presley, nu va mai exista nimeni comparabil cu Michael Jackson. "Talentul său şi misterul l-au făcut o legendă", a spus Spielberg despre marele dispărut.

"A fost un om natural şi minunat. A fost de asemenea unul dintre cei mai mari entertaineri care au trăit vreodată. L-am iubit foarte mult şi îmi va lipsi pentru restul zilelor mele", a declarat Liza Minelli.

Guvernatorul statului american California, fostul actor Arnold Schwarzenegger, a afirmat, într-o declaraţie de presă, că lumea a pierdut una dintre cele mai influente şi emblematice figuri ale industriei muzicale, care, în ciuda problemelor serioase din viaţa personală, a fost un mare artist, popular la nivel mondial în rândul mai multor generaţii.

"Michael Jackson a făcut ca societatea să accepte o persoană de culoare cu mult timp înainte de Tiger Woods, cu mult timp înainte de Oprah Winfrey, cu mult timp înainte de Barack Obama. Michael a făcut prin muzică, ceea ce ei nu au făcut cu sportul, politica sau televiziunea.", a declarat Al Sharpton, reverend drepturi civile.

Uri Geller, prieten al muzicianului, a precizat că "în adâncul inimii sale era un om derutat şi singuratic şi cred că nu era nimeni care să îl fi înţeles pe Michael Jackson. Iar el trăia un infern. Acum este în paradis. Cu siguranţă este într-o lume mai bună."

"Este cel mai mare simbol muzical de la Beatles încoace, nu este nicio îndoială. Modul în care se face muzică acum şi se dansează, toate acestea au început cu Michael. Nu ştiu ce să spun, dar este cel mai mare nume al generaţiei sale", a spus un fan.

"Este o zi foarte tristă pentru lume, pentru muzică, pentru cultura pop, pentru că a fost regele muzicii pop şi îl consider în continuare regele muzicii pop", a afirmat un alt fan.

The Bad, the Black and the Thriller

Idolatrizat de unii, ridiculizat de altii – Michael Jackson, artistul care a reusit sa provoace in aceeasi masura uriase pasiuni, cat si controverse.


Michael Jackson si-a inceput cariera la numai sase ani alaturi de cei patru frati ai sai sub titulatura de Jackson 5. In afara scenei, viata lor nu era insa una de invidiat, ci umbrita de bataile si desele pedepse la care erau supusi din partea unui tata fara inima, obsedat de faima si bani, asa cum avea sa se afle mai tarziu.

In 1976, familia Jackson a parasit cunoscuta casa de discuri Motown si a semnat un contract cu Epic - unde a continuat sa scoata hit dupa hit. In paralel cu proiecul Jackson Five, Michael si-a inceput si cariera solo. Desi tanarul artist era extrem de timid, temerile lui dispareau in momentul in care urca pe scena. Lansarea albumului „Thriller” a fost boom-ul care l-a transformat pe Michael in Regele Muzicii Pop, titlu acordat de milioanele de fani pe care le avea in intreaga lume. In 1987, regele a lansat albumul „Bad” care in scurt timp s-a clasat pe locul doi in topul celor mai bine vandute discuri din istorie. Acest album a generat 5 hituri nr.1 consecutive, o performanta neegalata pana in prezent.

Totul parea sa mearga ca pe roate pentru cantaret, pana cand, in 1993, un baiat de 13 ani, cunostinta a artistului, l-a acuzat pe Jackson ca l-a abuzat sexual in timpul sederii sale la ferma din Neverland.

La sfarsitul anului 2003, Michael Jackson se confrunta cu un al doilea scandal de molestare sexuala. Acuzatiile au venit exact in ziua lansarii albumului "Number Ones". In cele din urma, in vara lui 2005, cantaretul a fost achitat de toate acuzatiile, printre care cele de abuz sexual asupra unui minor, incercare de sechestrare si administrare a unei substante intoxicante, pentru care pop starul risca sa stea 20 de ani in spatele gratiilor.

In 2009, isi pregatea revenirea dupa 12 ani de pauza, cu o serie de concerte la Londra.

S-a mai stins o STEA ! 9.august.1958-25.iunie.2009

Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa, unde a murit la ora 02.26 pm (ora LA-ului).


12:39 Tarak Ben Ammar, fost manager al lui Michael Jackson, i-a calificat, vineri, drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat, in opinia sa, de faptul ca starul american era un "ipohondru" care "se indopa" cu medicamente, potrivit postului de radio francez Europe 1.

10:49 Daily Mail: Dependenta de medicamente l-a distrus! Rudele cantaretului se asteptau la acest final. Michael Jackson devenise dependent de medicamente cu mult timp in urma, iar stresul cauzat de cele 50 de concerte ce urmau sa se desfasoare la Londra, l-ar fi determinat sa-si mareasca doza de medicamentatie ceea ce i-a fost fatal.

10:00 The Sun: Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze.

07:40 Mama cantaretului si cei trei copii ai sai s-au grabit sa ajunga la spital si, potrivit surselor din cadrul spitalului, cantaretul si-a dat ultima suflare avandu-i alaturi pe cei dragi. Un purtator de cuvant al familiei Jackson a declarat ca familia trece prin momente cumplite si este devastata.

07:37 Un avocat al familiei a declarat ca Michael Jackson lua medicamente pentru a fi in forma in vara aceasta, la concertele din Londra si ca decesul sau nu este deloc surprinzator. Se pare ca abuzul de pastile l-a insotit pe regele muzicii pop in ultimii ani, pe drumul distructiv pe care pornise.

03:07 Moartea sa este comparata cu cea a lui Elvis.

03.05 "Michael Jackson a facut cultura sa accepte o persoana de culoare", a declarat pastorul Al Sharptop.

03.00 Lt. Fred Corral de la The Los Angeles County Coroner's Office a declarat ca autopsia va fi efectuata astazi, iar rezultatele sunt asteptate in cel mult o zi

02:30 Familia lui Michael a ajuns la spital.

02:29 Potrivit purtatorului de cuvant al Centrului Medical UCLA din Los Angeles, artistul a ajuns la spital in coma profunda.

02:25 Sute de admiratori s-au adunat in fata spitalului UCLA.

02:20 CNN, care citeaza un medic legist, anunta ca artistul a incetat din viata.

02:16 Los Angeles Times, BBC, New York Times si Associated Press au confirmat pana acum moartea regelui pop.

Potrivit Los Angeles Times, artistul nu mai respira atunci cand paramedicii au sosit la resedinta sa din Los Angeles. Im ambulanta, Jackson a fost resuscitat. Potrivit unuia dintre fratii sai, Michael s-a prabusit in locuinta sa, iar cand cadrele medicale au ajuns la el nu mai respira.

Jackson avea programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010.

Artistul a locuit in ultimele doua luni in Los Angeles, unde a facut repetitii si s-a pregatit pentru show-urile mult asteptate de fani.

Michael Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Supra-numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson.

A debutat in cariera muzicala de la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si a inceput cariera solo in 1971 in timp ce era inca un membru al grupului.

A fost una dintre putinele vedete introduse in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori, a primit 13 Premii Grammy.

www.mathusallem.com

"