DJ Optick, despre Liberty Parade 2009

luni, 20 iulie 2009

1. Spune-ne ce-ti mai aduci aminte de la prima participare a ta la Liberty Parade

Una dintre cele mai puternice senzatii legate de Liberty Parade…si asta pentru ca era prima data cand puneam muzica pe un camion plin cu oameni si cu boxe asurzitoare… Am plecat din fata discotecii Maxx din Regie, lumea se aduna cu mic cu mare in caravana si la Unirii eru deja cateva sute bune in jurul camioanelor, moment in care a inceput sa ploua. Nu am sa uit niciodata cum a explodat lumea intr-o fericire nemaintalnita. Imi amintesc ca un participant la caravana mi-a aruncat camasa cu care era imbracat ca sa pot feri sculele de ploaie. Am mixat de sub camasa omului pana in Piata Victoriei unde ne-a intampinat cel mai frums curcubeu dublu vazut vreodata.

2. S-a schimbat atmosfera cu ceva de-a lungul anilor?

Asa cum si muzica se schimba de la o saptamana la alta, si oamenii se schimba in fiecare an. Evenimentul in sine s-a schimbat in fiecare an, din punctul meu de vedere, in bine, iar editia de anul trecut cred ca a fost cel mai bine realizata, incepand de la promovare, camioane, scena si prestatiile artistilor. Din punctul meu de vedere, privind totul de e scena, presiunea este mult mai mare si mai intensa, mult mai multa lume ca la primele editii si asta este cel mai bine.

3. A devenit publicul roman mai pretentios in materie de muzica electronica?

Da, si mi se pare normal, la cate evenimente a avut ocazia sa participe… cu siguranta si-a format o imagine legata de ce vrea sa auda si cum ar vrea sa fie organizat un eveniment. De asta trebuie sa fim foarte atenti in fiecare an la multe detalii care nu se vad, dar se simt.

4. Ai fost vreodata dezamagit de Liberty Parade?

Dezmagit nu, dar trist pentru ca in urma cu cateva editii, pe o ploaie torentiala, au cedat generatoarele din cauza unui scurt circuit. Sareau scantei in spatele scenei ca focul de artificii de ziua Londrei. Pentru siguranta tuturor, evenimentul a trebuit oprit in jur de ora 3.

5. Ce track recomanzi pentru a intra deja in atmosfera LP 2009?

Imnul Liberty Parade de anul acesta mi se pare cel mai potrivit pentru atmosfera de acolo…deci Vibers and Tara McDonald – Revolution.

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"