marți, 30 iunie 2009

STEAUA L-A LUAT PE RAFAL GRZELAK!

ProSport anunta ca Steaua l-a luat pe mijlocasul polonez Rafał Grzelak de 27 ani de la Skoda Xanthi. El a mai jucat la MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogoń Szczecin si Boavista Porto, a facut deja vizita medicala si urmeaza sa se deplaseze catre Austria, in cantonamentul Stelei!


Valeriu Argaseala, presedinte Steaua:
"Rafal este un polonez care joaca pe postul de mijlocas stanga, unde noi trebuia sa ne intarim pentru ca aveam ceva probleme. E un stangaci care a venit pentru un an la noi sub forma de imprumut, iar la finalul acestei intelegeri vom avea optiune de cumparare. Ce pot sa mai spun este ca salariul sau nu depaseste 120.000 de euro", a spus Argaseala pentru gspTV.

CUM A FOST DESCOPERIT DE STEAUA

Steaua a renuntat la varianta DVD-urilor pentru un transfer si a pus un om sa il urmareasca pe polonezul Rafal Grzelak.

Valeriu Argaseala a explicat cum l-a descoperit Steaua pe acest jucator:
"El a fost urmarit in Grecia de o persoana cu care colaboram. Persoana din Grecia ne-a transmis apoi meciurile, am avut relatii de la Golanski si de la antrenorii cu care a lucrat si cu selectionerul Poloniei. E un jucator cu un caracter foarte puternic. Nu a costat mult pentru ca discutiile le aveam de mai multa vreme. Am avut discutii si cu clubul si am ajuns la o solutie destul de buna pentru Steaua.", a spus Argaseala la SPECIAL pe Sport.ro si www.sport.ro

CARE SUNT DEFECTELE LUI GRZELAK!

"E un jucator de forta, cu centrari bune, foarte tehnic! Cred ca singura lui deficienta este conditia lui fizica. Nu are ritm continuu in joc! Apare foarte mult si foarte bine in prima repriza si la inceputul reprizei a doua. E un jucator foarte experimentat. Este un jucator de rang superior! Steaua a facut o afacere buna, pentru ca este un jucator complet. Apare si la sut, face intrari individuale in interior, lucreaza bine. Este un jucator constiincios la antrenament. Nu se accidenteaza usor.", a declarat pentru Sport.ro si www.sport.ro, fostul sau antrenor de la Skoda Xanthi, Ioannis Matzourakis.

ORA 14:00 GRZELAK A SOSIT IN ROMANIA

Polonezul Grzelak a sosit in Romania in jurul orei 14:00. El a fost asteptat la aeroport de un oficial al Stelei, care l-a condus catre stadionul Ghencea, unde trebuie sa semneze contractul.

Grzelak a fost imprumutat la Steaua pentru un an si jumatate, iar la sosire, desi nu avea voie sa dea declaratii, a spus: "Sunt prieten bun cu Golanski si m-am consultat cu el inainte de a decide sa vin la Steaua"

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"