maThuSaLLem™ | Stiri

marți, 30 iunie 2009

Joseph Jackson, cel acuzat ani la rand ca a ruinat copilaria megastarului, a stat de vorba cu corespondentul ProTV Carmen Avram.

Momentul ales este unul delicat, pentru ca moartea Regelui Pop scoate la iveala multe adevaruri urate. In goana nebuna pentru averea sa colosala si in absenta artistului, parintii considera ca anturajul l-a macinat si l-a distrus pe rege, in frunte cu faimoasa actrita Liz Taylor.

Dupa conferinta de presa de luni seara, patriarhul clanului Jackson si prietenii cei mai vechi ai familiei s-au retras in restaurantul unui hotel. Serbau poate obtinerea custodiei temporare pentru cei trei copii ai lui Michael. Si probabil puneau la cale o strategie de a reconstitui reputatia megastarului. In aceste imprejurari, corespondentul ProTV Carmen Avram le-a smuls cateva marturisiri bulversante. Au trecut direct la ofensiva.

Rudele incearca astfel sa se apere de acuzatia ca nepasarea lor a permis ca sanatatea lui Michael sa se deterioreze in ultimul hal, iar el sa fie manipulat de cei care ii incurajau excentricitatile.

Se tot zice ca Michael a murit in urma unei supradoze de Demerol. Michael Jackson nu se putea duce la farmacie ori sa-si scrie singur reteta pentru Demerol. Acele slugi din jurul lui i-au adus si l-au indopat cu pastile.Majestic, vechi prieten al familiei Jackson

Un rechizitoriu nesteptat de vehement a avut-o ca tinta pe actrita Liz Taylor, care a facut mare caz de relatia speciala pe care o avea de decenii cu megastarul.

Acuzat fatis ca nu jeleste in vazul lumii, tatal lui Michael Jackson reuseste miraculos sa-si pastreze zambetul pe buze.

In cele din urma a intervenit avocata familiei Jackson, care ne-a rugat sa nu insistam cu intrebarile, pentru ca Joseph Jackson are citeva infarcturi la activ si e tare suparat, desi nu pare.

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"