maThuSaLLem™ | Stiri

duminică, 28 iunie 2009

Michael Jackson traieste! Are 14 ani si locuieste in comuna Liesti, Galati


Pe numele sau complet Michael Jackson Stanescu, baiatul se declara fan infocat al artistului pop si regreta alaturi de lumea intreaga moartea acestuia.

Michael Jackson din Liesti are 14 ani si merge la scoala in clasa a sasea.

Parintii i-au ales acest nume dupa ce au vazut la televizor iuresul creat de Regele Pop atunci cand a venit pentru prima oara in Romania.

Ar fi vrut, spun ei, ca baiatul lor sa aiba ceva din succesul artistului american. Adolescentului i-ar fi placut sa stie mai multe despre legenda pop al carei nume il poarta, insa de cativa ani incoace familia lui nu-si mai permite sa plateasca factura la curentul electric si televizorul nu functioneaza. A aflat de la ceilalti copii, cu durere in suflet, de moartea adevaratului Michael Jackson.

Avea parul ala mare, lung. Mi-a placut pana la Dumnezeu. Si i-am zis asa sotiei: Ma, daca o sa ne ajute Dumnezeu sa avem vreun copil baiat asa ii punem numele: Michael Jackson.Ioan Stanescu, tatal lui Michael Jackson

Parintii lui Michael Jackson din Liesti l-au placut pe artist de cum l-au vazut prima oara la televizor.

Copilul este mandru nevoie mare si se lauda cu un certificat de nastere unic in Romania.

Michael Jackson Stanescu promite ca se va stradui sa invete cat mai bine la scoala si va lua in serios lectiile de muzica. Asa poate ii va calca pe urme marelui Michael Jackson.

0 comentarii:

www.mathusallem.com

"